QuinzedeMarç PRAGA


18e Festival de Música d’Advent i de Nadales de la ciutat de Praga

* [nouValldignaDigital] Aquest 2.008, ha estat un any ple de reptes per a aquesta formació de la Valldigna, el cor de cambra QuinzedeMarç, ha cantant durant la inauguració del Refectori del Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, a més a més a participat al Festival de Cors de Tavernes de la Valldigna.

El cor de Cambra QuinzedeMarç, és organitzador del II Encontre Coral Valldigna, que es va celebrar el 5 de Juliol al Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, amb la participació del Cor Madrigal de Sueca, Santa Maria de la Valldigna, Studium Vocale de València, Marinyen de Tavernes de la Valldigna, i el cor de Cambra QuinzedeMarç. Les actuacions dels cors van estar seguides per un nombrós públic, que van fer del Encontre un èxit total.

Després de la feina feta a la nostres terres, el Cor de Cambra QuinzedeMarç viatjarà a la República Txeca, per participar al 18e Festival de Música d’Advent i de Nadales de la ciutat de Praga. Junt a altres 79 cors d’arreu del món entre que els destaquen formacions de Singapur, la Índia, i Sudàfrica, l’octet valler participarà a l’apartat de Cors de Cambra de veus mixtes. El proper 28 de novembre, l’octet valler, cantarà a l’Església de Sant Salvador de Praga, i el dissabte 29 participarà al concurs, i més tard a la Plaça Vella de l’Ajuntament de Praga al cant comú que faran les 80 formacions per l’enllumenament de l’arbre de Nadal. Acabarà la seva estada a Praga, el 30 de novembre, acompanyant la celebració d’una missa. Com que és la primera vegada que és presenta a un concurs, i encara més a l’estranger , la formació vallera, es dona ja per satisfeta, és, una gran cloenda per un any intens.

Comentaris

Anònim ha dit…
article republicat
Anònim ha dit…
Aquest e-mail és per informar-vos que esta nit, els components del Cor de cambra Quinze de Març, ens n'anem a Praga a un festival internacional de corals!!!!!
Anirem fins diumenge 30, i hi actuarem diverses vegades. Divendres 28 a les 9 del matí, estarem concursant. Després, a l’Església de Sant Salvador (foto adjunta), de 10'20 a 10'40, cantarem nadales populars del nostre País, fins la vesprada a les 18:00, que tornem a actuar. El dissabte, a les 16:00 és el cant comú, així, que entre actuació i actuació podrem fer un poc de turisme....

També dir-vos que hem sigut notícia a diversos mitjans de comunicació, com ara al diari Las Provincias, gràcies a Carles Gimeno que ha escrit l'article (i a Imma Tudela per enviar-me el Link per correu electrònic).
http://www.lasprovincias.es/valencia/20081126/safor/quinzedemarc-participa-festival-coral-20081126.html

També al diari digital Valldignadigital:
http://valldigna.cat/

I a l'edició digital d'Infosafor:

http://www.infosafor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1066&Itemid=1
A més, ens han fet una entrevista a la ràdio en Gandia (crec que la cadena SER, perquè m'ho ha dit la propietària de l'hotel. M'ha telefonat i m'ha preguntat: Te'n vas a Praga? Jo m'he quedat a quadres perquè no tenia ni idea de com s'havia assabentat, però m'ha dit que havia sentit per la ràdio a Fran Lledó parlant sobre el de Praga i que en anomenar els components del grup, m'ha reconegut pel nom i cognoms....).

Si voleu saber què és el que hem de cantar a Praga, ací us envie el link (o enllaç, jeje) de la pàgina web de la societat musical l'Entusiasta de Benifairó de la Valldigna, ja que el passat divendres 21-11-2008 vam realitzar un concert on vam cantar les peces que van per a Praga:
http://smlentusiasta.be/?p=594

A més, us envie el link del festival de corals per si voleu pegar una ulladeta i vore quines i d'on són les corals participants:
www.millenniumtravel.cz/festivals/participants.php?fest=15

Per últim, ja pels més curiosos, us envie el link de la pàgina web de l'hotel on anem a allotjar-nos, que és un hotel històric (però reformat) del centre de Praga. Està super xulo!!!


http://www.hotelberanek.com/es/

Moltes gràcies per l'atencio prestada.

Antoni Camarena Colomar

P.D.: També us adjunte una gravació feta amb el mòbil de la Suite Comercial Navideña, una de les peces que cantarem. La qualitat no és molt bona.....

Entrades populars