Nota de premsa-Ajuntament de Benifairó

Des de l'Ajuntament de Benifairó, volem explicar al poble i als mitjans de comunicació, els motius pels quals no se celebra el Festivern, aquest any:

L'organització, havia comptat des de sempre amb subvencions d'entitats culturals que aquest any, han estat denegades. La crisi afecta a tothom, i com no a la cultura, que és el primer departament on la retallada es manifesta. Això i la manca d’espais tancats dificulten la celebració.
No obstant això, volem manifestar que tant l'Ajuntament com l'organització hem fet tot el que s'ha pogut, per a que se celebrarà ací, i no descartem pas, que en properes edicions l'esdeveniment puga tornar al nostre poble i puguem viure un segon festival exitós com el del passat hivern, que va estar possible, gràcies a la col·laboració el poble. Tothom d'una manera o altra va fer que visquérem tres dies d'autèntica i inoblidable festa. Esperem doncs, que puga celebrar-se un altre any.
Des d'aquest Ajuntament volem fer palés novament el nostre compromís amb la música valenciana i amb els artistes valldignencs, demanant la col·laboració de les diferents institucions que tenen que vetllar per que això siga possible i reiterem la nostra intenció d' el.laborar una programació cultural pròpia i de qualitat any rere any.


[http://www.benifairo.org/pujades/fitxers/ANUNCIS/festivern[1][1].pdf]

Comentaris

Entrades populars