TODO LO QUE HAGO

El jove simater Rafa Botella ha guanyat el premi "Trencant Barreres" en la modalitat individual amb el seu curtmetratge de quatre minuts sobre la domotització de casa seua i la seua vida quotidiana, amb el que va concórrer al concurs donant un exemple de vitalitat, compromís i superació.
Rafa Botella, tetraplègic a causa d'un accident de trànsit, ha remés una carta d'agraïment a tots els que han donat suport al seu curt, en la que afirma que tot eixe suport el motiva per a seguir endavant "amb més força". També ha agraït l'interés dels mitjans de comunicació per la seua iniciativa.
Com a guanyador Rafa Botella rebrà un premi en metàlic de 3.000 euros, una LCD Full HD de 37", un ordinador portàtil d'última generació, una càmera digital d'alta definició, i un xec por valor de 1.500 euros en productes de BJ Adpataciones, una de les empreses convocants del concurs, junt a Toshiba.
El lliurament del premi es farà al mes d'octubre a Madrid, on Rafa Botella té el desplaçament i l'estància pagats per a ell i els seus acompanyants. Els seus amics i familiars s'hi desplaçaran per assistir al lliurament.

Comentaris

Entrades populars