#MalgratLaPluja @AndreuValor

Comentaris

web del cantautor ha dit…
30-Gener-2014
Voilà Cafè Teatre (Manresa) -22.00h
Format solitari + Entrada anticipada 5€ / Taquilla 7€
Reserva l'entrada anticipada ací: voila@voila.cat

31-Gener-2014
TASTAUTORS
Sala Sarau (Cardedeu - Vallés Oriental) - 22.00h
Format solitari + LA CANÇÓ NECESSÀRIA / Entrada anticipada 6 € / Taquilla 7 €

01-Febrer-2014
BARNASANTS
Centre Cultural Albareda (Barcelona) - 20.00h
Format duet / Entrada 10 €
Tenim entrades 2x1 (limitades). Escriu-nos a: contractacio@andreuvalor.com
["MÚSICS, MÚSICA I CAVA"] El SETIAL te el goig de comunicar-vos què el contestà Andreu Valor actuarà junt amb el gran guitarrista i cantautor Borja Penalba i al precusionista Juan León el pròxim dia 4 d'abril (en la cava del nostre restaurant) iniciant una segona minigira pel Principat. ... "Malgrat la pluja" junt a Borja Penalba.

L'aforament és SUPER reduït, per tant avisem amb temps.
Concert a un pam de nas!!! I el teu nas volem veure'l!!!

ENTRADES CONCERT Presentació "Malgrat la pluja". Duet amb Borja Penalba [ Restaurant #ElSetial] c/ Regomir11. METRO L3 (LICEU) L4 (JAUME I) Dijous 03 d'abril de 2014 - 22.30h

PayPal. La forma rápida y segura de pagar en Internet.
Entrada: Anticipada 6€ / 8€ taquilla


http://musicaicava.blogspot.com
http://andreu-valor.blogspot.com/p/entrades.html
el setial ha dit…
El valencià Andreu Valor acosta la seua cançó reivindicativa al Festival Sete Sóis Sete Luas de Tavernes de Valldigna [Cultura Tavernes]

La constància reflexiva i l’aposta per valors com la dignitat i la igualtat han sigut una constant en la carrera d’Andreu Valor (Cocentaina, 1978). En coherència amb la seua trajectòria, el concert que el jove cantautor ofereix el diumenge 10 d’agost, a les 20 h. en l’ermita de Sant Llorenç de Tavernes de Valldigna, pren com a punt de partida la temàtica social.
L’actuació està programada en el marc del Festival Sete Sóis Sete Luas i la seua ubicació en un paratge natural té com a objectiu reivindicar les festes tradicionals dels porrats. D’esta manera, el recital del músic valencià s’integra dins de la celebració d’estes firetes on es venen dolços, llepolies, joguets i els típics cigrons torrats que han donat nom a esta trobada tradicional. En concret, el porrat de Sant Llorenç està lligat al culte religiós i al fenomen natural de la pluja dels estels Hespèrides.
La iniciativa pretén obrir una finestra als grups valencians dins del festival de músiques del món per tal d’activar possibles col•laboracions futures en altres ciutats de la Xarxa.
Sete Sóis Sete Luas té lloc en 30 ciutats diferents de 13 països del Mediterrani i del món d’influència lusitana. Les bases d’este projecte són l’intercanvi cultural entre llocs allunyats, mai grans urbs, sinó, principalment, ciutats mitjanes de 20.000 a 30.000 habitants. Les seus de la mostra es disseminen a Brasil, Cap Verd, Croàcia, Eslovènia, Espanya, França, Grècia, Israel, Itàlia, el Marroc, Portugal, Romania i Tunísia.

Andreu Valor i la seua esperança d’un món més habitable
La primera jornada del festival està protagonitzada, com ja hem avançat, per Andreu Valor. La vinculació del cantautor valencià amb la música ha sigut constant. De fet, sempre recorda la seua infantesa amb un instrument. L’any 2000 crea el seu primer grup al costat d’altres companys, amb el qual farà la seua iniciació al llarg de huit anys. En 2008 decideix arrancar en solitari després de la dissolució de la formació i comença a mostrar els seus temes propis, composts ja amb una temàtica social important i, com encara hui perdura, amb la intenció de canviar el seu petit món.
En 2010, a càrrec de la discogràfica MésdeMil, edita el seu primer disc, En les nostres mans, un àlbum que l’ajuda a visitar gran part del territori de parla catalana i mitjançant el qual va forjant-se com a músic i com a persona. Després del bon resultat d’este primer treball, Valor encarà amb força i il•lusió el seu segon disc en solitari A l’ombra de l’obscuritat. En tres anys va fer més de 200 concerts, i esta intensitat va provocar una maduresa d’interpretació i composició que l’han ajudat a seguir.
Ara, un any després del seu segon àlbum, ens sorprèn amb una tercera entrega anomenada Malgrat la pluja. En este trajecte en solitari, Valor ha estat acompanyat pel guitarrista Eduardo Tata Bats. Tal ha sigut la connexió professional entre tots dos que la producció urgent d’este nou disc ve impulsada per la marxa d’Eduardo a la seua terra natal, Argentina. De resultes, tots dos han decidit fer un disc de comiat on poder expressar el que han après tot este temps junts.
En este àlbum, la novetat és el so. Un compendi de guitarres acústiques barrejades amb la dolçor de les cordes i la força de les guitarres elèctriques. La idea és dinamitzar amb els sentiments, des de la tendresa fins a la indignació, amb la intenció de contagiar-los entre el públic. Un exemple és l’últim videoclip gravat pel cantautor, Tornarem a caure, un tema destinat a la sensibilització de la societat respecte a la Llei de Dependència.
“Creem cançons i ho fem amb la necessitat de fer cada dia un món més habitable”, resumeix Andreu Valor sobre este tema.
Andreu Valor presenta el disc 'Malgrat la pluja' en una gira de concerts pel País Valencià i Catalunya


La gira començarà el pròxim 28 de novembre al Teatre Micalet de València
El cantautor valencià actuarà en format de banda en teatres de València, Ontinyent, Vila-real, Almussafes, Dénia, Hospitalet de Llobregat, Les Borges Blanques, Xixona, Sueca i Bocairent




El cantautor valencià Andreu Valor presentarà el disc 'Malgrat la pluja' (Mésdemil, 2013) en una gira de concerts per teatres i sales de València i Catalunya.

La gira començarà el pròxim 28 de novembre al Teatre Micalet de València, i de moment té confirmades 9 actuacions més: Ontinyent, Teatre Echegaray (12 desembre), Vila-real, Auditori Caixa Rural (28 desembre), Almussafes, 13 febrer, Dénia (21 febrer), Les Borges Blanques (27 febrer), Hospitalet de Llobregat (1 març), Xixona (14 març), Sueca (21 març) i Bocairent (11 abril). En les pròximes setmanes aniran confirmant-se noves actuacions.

Andreu Valor actuarà en format de banda, acompanyat damunt l'escenari per Borja Penalba (guitarres, acordió, veus), Carles Carbonell (baix elèctric), Josep Bas (Bateria i percussió), Yolanda Bueso (violoncel), i Berta Iníguez (flauta i veus).

Malgrat la Pluja és el tercer treball discogràfic d'Andreu Valor. Com en tots els seus treballs, la constància reflexiva i l’aposta per valors com la dignitat i la igualtat fan que de nou la temàtica social siga el punt de partida de cada història. El disc arriba un any després d'A l'ombra de l'obscuritat, (Mésdemil, 2012), el treball que va consolidar al músic de Cocentaina com un dels exponents més destacats de la cançò d'autor en valencià. En Malgrat la pluja, Valor continua amb la línia dels treballs anteriors. 12 cançons que pretenen aportar esperança, despertar les consciències i reivindicar la importancia de la implicació ciutadana en els assumptes socials. Missatges destinats a la defensa cultural i del territori, a la dignificació social i plena llibertat dels individus. Els Valors humans i al costat dels nuclis menyspreats i vulnerats. Sentiments d’amants. Injustícia enfrontada. Crits per mantenir-nos vius i units.

Entrades populars