" Dones i Dons " Tomás de los Santos & Borja Penalba

Comentaris

el setial ha dit…
Teatre MICALET de València / Dissabte 1 de març / 22.30h / 8-10€ / Presentació del disc DONES i DONS de Tomàs de los Santos i Borja Penalba. Una delícia!!!!

Entres les tantes especials col·laboracions, un servidor farà el que podrà.

Compra ja la teua entrada: http://www.entradas.com/entradas/evento.do?idEntidad=280&idEvento=215604&iframe=yes&css=r11294&idioma=ca
Presentació de Dones i dons a València!

El proper dissabte 1 de març a les 22:30h, tindrà lloc al Teatre Micalet de València la presentació de Dones i Dons, el primer treball discogràfic del tàndem format per Tomàs de los Santos i Borja Penalba.
Serà una actuació única, presentada per la periodista Amàlia Garrigós, i en la qual comptaran amb convidats de luxe com són Mire Vives (Rapsodes), el cantautor de Cocentaina Andreu Valor, l’actor Francesc Anyó (Estellés: de mà en mà) i Fran Yera (Atupa, Atzembla), a més de la participació al piano i teclats del xativí Pau Cháfer (Revólver, Presuntos Implicados, Sarah Rope...).

Les entrades (anticipada 8€, taquilla 10€) es poden adquirir al Racó de la Corbella, al Centre Social Terra, a Discos Oldies i a la llibreria La Traca.

A més a més, el dia 26 de febrer a les 19:30, la pròpia Amàlia Garrigós farà una exclusiva presentació del disc a la llibreria La Traca de Benimaclet, en format radiofònic, amb entrevistes, intervencions del públic i música de Tomàs+Borja en directe. Hi esteu tots convidats!

Dones i Dons presenta un conjunt de 13 cançons -9 pròpies i 4 poemes de Vicent Andrés Estellés-, que narren històries de dona en singular i de qualitats humanes col·lectives les quals, sent molt importants i femenines, han estat arraconades per a donar centralitat a altres més accessòries i, fins i tot, prescindibles.La lletra i la música de la majoria de les cançons són obra de Tomàs, i els arranjaments i les propostes musicals de Borja. En aquest àlbum tan complementari podem escoltar temes cantats tant per un o com per l’altre. Aquestes veus càlides, cadascuna a la seua manera, són solament un element més d’un treball que trasllueix un fort compromís ideològic acollit per un clima íntim que aconsegueix emocionar.

El passat 6 de febrer van presentar el disc en el Harlem Jazz Club de Barcelona, dins de la programació del prestigiós Festival Barnasants.

Per tal d’ampliar la vostra informació amb fotos en alta resolució, portada del disc, dos temes en WAV qualitat CD, banner, etc... podeu descarregar-vos el dossier de premsa de Tomàs de los Santos + Borja Penalba mitjançant aquest enllaç:
www.mesdemil.com/Presskit/Tomas+Borja.zip

Tomàs de los Santos i Borja Penalba estan a la vostra disposició per fer entrevistes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Us atendrem encantats!
comence per la ultima cançó del concert en què hem tingut l'honor d'estar en l'estrena del disc de tomás de los santos i borja penalba, "dones i dons", en el micalet (valència) acompanyat per andreu valor, pau chafer, francesc anyó, mire vives, fran yera i que ha comptat amb la presentació d'amalia garrigos i que ha servit perquè nos retrobem vells amics i coneguem a nous i als amics dels nostres amics, gràcies tomi per eixa "congregació""

http://youtu.be/rndr0OOr7M0

Entrades populars