El Bloc demana el soterrament de la nova LAT


El PP vota en contra a les Corts de la Proposició NO de LLei contra l'actual projecte de línia d'alta tensió Gandia-El Verger. . Als ajuntaments afectats els populars voten a favor de les al·legacions al traçat elèctric.

El ple dels Corts Valencianes d’aquesta setmana va rebutjar la proposició no de llei presentada pel Bloc-Compromís, en la qual sol·licitava que s’instés a la Generalitat a exigir la paralització del projecte de línia d’alta tensió entre Gandia i El Verger. El text es feia resò de les al·legacions presentades per molts dels ajuntaments afectats, com Oliva, Gandia, Palmera o Bellreguard, en les quals se sol·licitava el soterrament de la línia o, en tot cas, el canvi de traçat.

La majoria popular va impedir ahir que prosperara una Proposició No de Llei dels econacionalistes perquè s'ature el procés de l'actual projecte de línia d'Alta Tensió entre Gandia i El Verger o es contemplara el traçat soterrat.

Des del FUCAT, sempre s'han oposat a qualsevol projecte siga aeri o soterrat, en una recent compareixença en premsa denunciaven la teranyina elèctrica que envaeix la comarca.
*Font: LLIBERTAT.CAT

Declaració de "La Serreta" [FUCAT, Manuel, La Ribera]

Comentaris

Entrades populars